Стартираме творчески сезон 2022-2023

Читалище "Роден край-1931" стартира новия творчески сезон 2022-2023 .   
Балет "Меги денс" и курсът по хип-хоп WSquad by Megi Dance започват репетиции от 19 септември, когато ще се видим с децата и родителите , ще определим дните и часовете за всяка от групите и ще си пожелаем спорна работа и много нови успехи на предстоящите фестивали, конкурси и концерти.
Школите по пиано и изобразително изкуство и курсът за подготовка за училищата по изкуствата продължават своята работа и започна записването на нови деца. 
През новия творчески сезон в читалището се организират курсове за подготовка за НВО след 7-ми клас по БЕЛ и математика.
Записваме желаещи деца и възрастни за занимания по приложни изкуства , курс по английски за ученици , детска вокална група.
Библиотеката предлага голям избор от нови интересни заглавия!
Очакваме един успешен и богат на събития творчески сезон! Заповядайте при нас!


Първи юни в район "Илинден"

 Децата на район „Илинден“ превзеха сцената на Първи юни! Районна администрация „Илинден“ изказва специални благодарности на г-жа Мая Китова – секретар на НЧ „Роден край – 1931“, която, заедно с членове и художествени ръководители от читалището организира един незабравим първоюнски празник на лятната сцена в парк "Света Троица“. Празникът беше официално открит с приветствие към децата от г-жа Галя Минчева – заместник-кмет на район „Илинден“, а пространството около сцената се оказа тясно за всички желаещи да се присъединят към музикално-развлекателната програма. Деца и родители – жители и гости на район „Илинден“ пяха и танцуваха заедно с Балет „Меги Денс“ при НЧ "Роден край - 1931", гостите на читалището - вокални групи „Барбарони“ и М-VOICE, Фолклорна група „Лазарица“ при НЧ „Просвета -1925“, Балет „Ева“ и Танцова школа „Ел Ниня“ при НЧ „Г.С. Раковски -1925“ и спиращите дъха на публиката млади артисти от Националната школа по атракционни изкуства при Национален дворец на децата. Културно-развлекателната програма, продължила 2 часа, нагорещи емоциите на публиката, която не устоя на изкушението да се включи в програмата, превзе сцената и на финала празникът се превърна в една голяма детска дискотека под небето – фантастичен завършек на детския празник.


Старт на новия творчески сезон

 


Страница:  1 2 3 >  

Всички права запазени | Декларации - чл. 14 от ЗПРКИ | Created by KANDELA